www.favoriforum.net 2009 seo yarışması, 2009 seo yarışması, favoriforum.net 2009 seo yarışması,

9 Mart 2009 Pazartesi

www.favoriforum.net 2009 seo yarışması

2009 yılına girdiğikten sonra yeni ve kaliteli seo yarışmaları düzenlenmekte. Geçmiş yıllara oranla daha fazla seo yarışması düzenleneceği kesin gibi gözüküyor. Seo nun yaygınlaşması ve bu amaç dogrultusunda düzenlenen yarışmalar seo yu dahada önemli ve eğlenceli hale getirdi. İlk olarak "www.favoriforum.net 2009 seo yarışması ile ilk seo yarışması ile konumuzu renklendirelim

ilk olarak favori forum hakkında biraz bilgi vereyim. favoriforum.net kimdir ne sitedir?
favoriforum.net 2006 yılında tescil edilmiş 2 yaşını aşmış bir forum sitesidir. İnternetteki bu forum kıtlığında :) yerini almış kalitesini ve imajını korumaya çalışan mütefazi bir forum site. Film paylaşımı ağırlılı bilgi portalı olarak da özetleyebiliriz.

Seo nun ne olduğunu ve neler yapmamız gerektiğini yavaş yavaş öğreniyoruz ve uyguluyoruz. Favori Forum'da kendine göre bir seo yarışması düzenlemiş. Amacına uygun olarak da bu yarışmayı düzenlemiş ve yarışmacılara ödüller vaadetmektedir. Bizde ilerleyen zamanlarda bu yarışmaya katılmayı düşünüyoruz. Favori Forum'un seo yarışması nın ödüllerinden kısaca bahsedelim.

"www.favoriforumi.net 2009 seo yarışması 'ında dereceye giren ilk 10 kişiye ödül vaadetmekte
bu 10 kişi sıra derecesine göre ödüller bulunmakta.

yarışmada 1. olacak yarışmacıya
HP yazıcı ,500 gb sata 2 harddisk, 16 gb flash bellek , 1 Adet Domain Tescili 15 GB Web Alanı 30 GB Bandwidth (reseller)

yarışmada 2. olacak yarışmacıya
1 GB Ram (Bellek) Notebook veya masaüstü (tercihen), 8 GB Flash Bellek, 1 Adet Domain Tescili, 7 GB Web Alanı, 30 GB Bandwidth (reseller)

yarışmada 3. olacak yarışmacıya
8 GB Flash Bellek, 1 Adet Domain Tescili 5 GB Web Alanı 20 GB Bandwidth (reseller)

yarışmada 4. olacak yarışmacıya
8 GB Flash Bellek, 1 Adet Domain Tescili, 4 GB Web Alanı, 15 GB Bandwidth (reseller)

yarışmada 5. olacak yarışmacıya
1 Adet Domain Tescili, 3 GB Web Alanı, 15 GB Bandwidth (reseller)

yarışmada 6. olacak yarışmacıya
1 Adet Domain Tescili, 2 GB Web Alanı, 15 GB Bandwidth (reseller)

yarışmada 7. olacak yarışmacıya
1 Adet Domain Tescili, 1 GB Web Alanı, 10 GB Bandwidth (hosting)

yarışmada 8. olacak yarışmacıya
1 Adet Domain Tescili, 500 MB Web Alanı, 7 GB Bandwidth (hosting)

yarışmada 9. olacak yarışmacıya
1 Adet Domain Tescili, 250 MB Web Alanı, 5 GB Bandwidth (hosting)

yarışmada 10. olacak yarışmacıya
1 Adet Domain Tescili, 100 MB Web Alanı, 3 GB Bandwidth (hosting)

yarışmanın ödüllerinden anlıyacağınız üzere favori forum yarışmacıları web sahibi yaptırmayı ve bilgisayar kullanıcıların ihtiyaçlarını giderecek bir takım elektronik cihazlar vermektedir. Ödüller amacına göre bence çok uygun tabi herkesi tatmin etmeyebilir.

Yarışma 01 Şubat Pazar Saat 00:00 Tarihinde başladı ve 01 temmuz 2009 00:00 da sona ericek, yarışmanın bitimine çok vakit var :)

Yarışmada ki amaçtan bahsedelim biraz. yarışmada google arama motorunda "www.favoriforum.net 2009 seo yarışması" cümleciğinde sıralamada ilk 10 da yer almaktır. Sıralamanın takibini http://64.233.183.99/search?hl=tr&q=www.favoriforum.net+2009+seo+yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1&btnG=Ara&lr= linkinden yapılacaktır.

Tabi bu yarışmayı düzenlemedeki favori forum un çıkarı nedir. Favori Forum bir takım kodlar vermekte bu kodları yarışmaya katıldığınız web sayfasına eklemek zorundasınız. Bu kodlar sayesinde favori forum backlink kasmış oluyor, yani pagerank değerini yükseltme amacında. Bizimde diğer açtığımız konularda pagerankın mantığını anlatmıştık. İşte seo için bu tür yarışmalarla çok karşılaşacağız. Favori Forum'a düzenlemiş olduğu http://www.favoriforum.net/ 2009 seo yarışmasında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Favori Seo Yarişması

Toplist

arama motoru - emlak - emlak ilan Marketing / SEO Top Blogs Internet blogs